Zöldség, gyümölcs egyre kevesebb tápanyaggal

egeszsegunkert

egeszsegunkert

Titok a magban rejlik!

AXXA So Plus

2018. április 06. - vácigéza

2018.04.02

 

Egészségünk nélkül a vagyonunk semmit sem ér!

  

Gépkocsinkat szervizbe kell vinni, tankolnunk kell stb. tudomásul vesszük.

Fel kell újítanunk a lakásunkat tudomásul vesszük.

Fáj valamink pl a torkunk, elfelejtve a nagyanyáink által alkalmazott „gyógymódokat” orvoshoz rohanunk. Kapunk valamilyen pirulát, vagy pirulákat bekapjuk és az eredmény? No meg az egyre több oldalas  mellékhatások, hogy a gyógyszergyárak levédjék magukat. Mivel csak legtöbbször tüneti kezelést kaptunk, megint mehetünk az orvoshoz, mert a mellékhatások miatt már nem tudjuk, mivel is kezelnek és fel vagyunk háborodva. Pedig csak egy kicsit oda kellene figyelnünk saját magunkra, szervezetünkre is. Nem biztos, hogy mindig csak a gyógyszerek, a pirulák jelentik a megoldást.

 

 

Titok a magban rejlik!

Egészségünk nélkül a vagyonunk semmit sem ér!

  

 axxa_termekek_2018_04_02.jpg

 Márciusban találkoztam egy új, egy magas tápértékű, GMO mentes hozzávalókból, tulajdonosi szabadalmaz- tatott hidegsajtolási technológiával készült, legerősebb sejtvédő, legmagasabb ORAC értékű  19.920 umol TE (30ml-es adag) növényi ital keverékkel.

Több éve küzködöm ülőideg fájdalmakkal. Rengeteg fájdalomcsillapítót szedtem, kisebb nagyobb sikerrel. Nem beszélve a mellékhatásokról.

Kaptam egy heti adagot (7 db tasak) hogy próbáljam ki. Egy hét alatt már mindig kell érezni valamit. Azt kell mondanom, hogy észrevehető a hatás, ja és nincs mellékhatás! Közben a székletem és a vérnyomásom,  refluxom is kezd rendeződni.  

 Itt minden adag ital  (30ml) gazdag és hatékony antioxidánst tartalmazó esszenciális zsírsavakban (Omega 3 és 6), melyet feketeköményből és válogatott gyümölcsmag olaj és magliszt keverékéből nyernek az USA-ban.

Egy olyan termék, melynek Magyarországon (Budapest. Ráday utca19) van a Cég (EU-s országok, Svédország és Ameria) központja.

Magyarországról történik a termékek ingyenes kiszállítása is.

 

 

Legyen Ön  is ennek a AXXA SO Plus terméknek a nagykövete, mely nincs benne tartósítószer, nem méreg, természet ajándéka, egy ötletes napi kiszereléssel, tasakba zárva.

Forgalomba hozatalhoz az összes engedéllyel rendelkezik.

 

Titok a magban rejlik!

 

 

 

 

Egy tasak 4.2 kg bogyósgyümölcs elfogyasztással egyenértékű.

33%-ban csökkenti a szervezetünkben lévő gyulladásokat és a szorongást

erősebb antioxidáns mint a C és E vitamin,

erősíti az immunrendszert és segíti a sejtmembrán működését

Ez egy vegyes növényi mag-táplálék, amely magas antioxidáns, erős gyulladáscsökkentő, öregedésgátló, méregtelenítő hatású. Különböző vitaminokkal, ásványi anyagokkal, az Omega 3, 6 olajokkal és sok más természetes tápanyaggal rendelkezik

 

A termék számos amerikai kutatási eljárás során rendelkezik több szabadalommal.

A hidegen sajtolt növényi magolajakat és növényi mag liszteket tartalmazó keverék szabadalom által segítik a vérnyomás és az LDL csökkentését. (US8,449,925)

A fekete málnaolaj vagy fekete köménymagolaj szabadalmaztatott a rákterápia támogatására. (US8,221,739)

A fekete málnaolaj arra szabadalmaztatott, hogy erősítse és támogassa az immunrendszert a rák elleni küzdelemben (US 20,090,324,759)

A fekete lime olaj vagy a fekete köménymagolaj gyulladáscsökkentő és COX-2-inhibitor (US 20,070,281,044)

A fekete köménymagolaj és a fekete málnaolaj keverék egy szabadalmaztatható, szinergikus, szuper-hatékony antioxidáns. (US20,070,243,310)

 

SZINERGIKUS, SZUPER HATÉKONY ANTIOXIDÁNS, HIDROXID OLAJ KEVERÉKE!

 

Egy aprócska mag képes csodálatos előnyöket szolgáltatni az embereknek.

 

A termék forgalomba hozatalát számos kísérlet, tesztelés, stb előzte meg, ezért a leginkább előforduló visszajelzésekre alapozva az alábbi területekre javasolják

 

Terméktapasztalatok

 Természetesen nem mondhatjuk – és egyáltalán nem is állítjuk azt! -, hogy az Axxa So Plus bármilyen betegséget is képes megszüntetni.

Azt viszont tudjuk, hogy mivel az Axxa So Plus a sejtjeinket újítja meg, ezért feljavítja egész testünk működését, így jobb lesz a közérzetünk

 

 NEM CSODASZER, MÉGIS

amióta ezt a terméket fogyasztjuk

mindig fittek, kipihentek vagyunk,

és egész egyszerűen jól érezzük magunkata bőrünkben!

 

Ajánlott mennyiség az Axxa So Plus-ból:

Ez egész pontosan nem adható meg, hiszen minden ember szervezete más, a tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok mennyisége kortól és élettani állapottól függően változhat.

Mindig, napi egy tasakkal kezdjük. Ha szervezetünk elfogadja, lehet napi 2x1 adagra emelni.

Én fél órával a reggeli előtt , kb egy deci vízben feloldva bevitelt javaslom úgy, hogy kortyonként, egy kicsit a szánkban öblögetve lenyelés elött, mert igy gyorsabban felszívódik, javaslom.

Mivel a So Plus  gyümölcsök magvaiból készül, ezért túladagolása nem lehetséges!

 

Milyen terméktapasztalatokat találsz ezen az oldalon?

Ezen az oldalon azokat a terméktapasztalatokat gyűjtöttük össze, amit a 2017.novemberi indulás óta a fogyasztók vettek észre magukon és családtagjaikon, miután elkezdték fogyasztani a So Plus-t

 

Sajnos, nemrégiben egy EU-s szabályozás megtiltotta, hogy ezek a tapasztalatok nyilvánosan is megjelenjenek!

 

Érdekli?

 Egész egyszerűen írjon az egeszsegunkerdekeben@gmail.com -ra és eljuttatom Önhöz, hogy átolvasásuk után nyugodt szívvel el tuddja dönteni, hogy megengedheti-e magának, hogy  NE fogyassza az Axxa So Plus-t.

 

Nagyon sok élsportoló már használja.

Egyre több orvos, természetgyógyász csatlakozik cégünkhöz és ajánlja betegeinek

Munkatársaink munkáját a webináriumok(K ill V), szerda 18 órai nyílt nap a cég központjában.

Start Nap előadás:2018.04.15.

Nem a gyógyítás a feladatunk, hanem a megelőzés és a kisebb elváltozások korrigálása, mert az ital fogyasztásával a szervezetnek beindulnak az öngyógyító folyamatai és karbantartja a szervezet egyensúlyát.

 

Legyen Ön is ennek az AXXA SO Plus terméknek a nagykövete, nincs benne tartósítószer, nem méreg, természet ajándéka, egy ötletes kiszereléssel, tasakba zárva.

Forgalomba hozatalhoz az összes engedéllyel rendelkezik.

 

Előfordul, hogy Önt nem érdekli ez az információ.  Azért kérem,  mondja el ismerőseinek, barátainak, netán ellenségeinek,  hogy tudjanak róla, mert  nagyon hálásak lesznek Önnek!

 

 

Túladagolni nem lehet!

Bővebb infó: egeszsegunkerdekeben@gmail.com

 

 

 

 

 

 

ez nem az Axxa Global cég hívatalos weboldala, 

Weboldal címe: www.axxaglobal.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegunkert.blog.hu/api/trackback/id/tr6313815260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása