Zöldség, gyümölcs egyre kevesebb tápanyaggal

egeszsegunkert

egeszsegunkert

Prosztata gyógyítása a magok erejével

• „A fekete magvak a halálon kívül minden betegségre hatásosak.“

2018. április 18. - vácigéza

 

axxa_so_plus_magalapu_taplalek.jpg

 Prosztata gyógyulás a mag erejével.

 

A férfiak, szinte bármely életkorban nyomás alá kerülhetnek a munkájukban, vagy családjuk felé való megfelelés által. Ezek a stresszes időszakok pedig veszélyeztethetik a prosztata egészségét, és ezáltal érinthetik a férfiak ivarrendszerét és pszichológiai képességeit is.

 

Így működik a prosztata

A prosztata, más néven a prosztata mirigy, része a férfiak ivarrendszerének és a húgyhólyag alatt található. A mérete akkora, mint egy dió. A húgycső a prosztata közepén halad keresztül, a húgyhólyagtól a péniszig, a fibromuszkuláris szövete pedig szabályozza a vizelet áramlását és az ejakulációt. A prosztata növekedését közvetlenül befolyásolják a férfi hormonok. A prosztata kiválasztja és táplálja a folyadékokat, fenntartja a sperma PH szintjét és védi magát a spermát. Az ejakuláció során a prosztata a fehér folyadékot a húgycsőbe nyomja.

Általában az 50 év feletti férfiakat érinti. A nehéz vizelés tünetei általában az életkor előrehalad tával együtt jelentkeznek. Kezelés nélkül a baktériumok megfertőzhetik a húgyúti rendszert. Ha az állapot súlyosabbá válik, az vese, vagy húgyhólyag károsodását is okozhatja.

 

Jelentkezz orvosnál, ha ezt tapasztalod

  • Gyakori vizelési inger.
  • Fájdalmas vizeletürítés.    
  • Vizelettartási problémák,     
  •  véres vizelet

 

 

Tippek az egészséges prosztata fenntartásához:

  1. 1. Egyél több gyümölcsöt és zöldséget A gyümölcsök és a zöldségek kiváló gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek és hasznos tápanyagokat is tartalmaznak. Ebben segít az új SoPlus(30ml), mely 4.2 kg gyümölcs elfogyasztásával egyenértékű.

  2. 2. Egészséges zsírok fogyasztása Javasolt az egészséges, telítetlen zsírok fogyasztása. Például: olívaolaj, szőlőmag olaj, avokádó, diófélék és magvak fogyasztása. Kerülje el a mesterséges tejtermékekből származó transz-zsírok fogyasztását!

  3. 3. Válassza a növényi fehérjét, az állati fehérje helyett. Javasolt az állati fehérje (hús vagy tejtermékek) fogyasztása helyett, zöldségekben megtalálható fehérje (szójaétel- GMO mentes) fogyasztása.

  4. Egyen több rostokban gazdag ételt: A rostokban gazdag ételek fogyasztása csökkenti a Prosztata-specifikus antigén (PSA) számát.

  5. 5. Zöld tea antioxidánsokban és katechinekben is gazdag, ami elősegíti a prosztatabetegség kockázatának csökkentését.

  6. 6. Omega-3 tartalmú ételek segít a gyulladás elleni küzdelemben és természetes antioxidáns is. Omega-3 forrásai: lazac, szardínia, magok és a dió, Axxa SoPlus.

  7. 7. Áfonya hozzájárul a húgyútak és a prosztata egészségéhez. Az áfonya elősegíti a húgyúti tünetek, a nem bakteriális prosztatagyulladás és a BPH kialakulásának megelőzését, ugyanakkor csökkenti a magas PSA szintet.

  8. 8. A vizelet visszatartása káros hatással lehet a húgyhólyagra és a prosztatára is.

  9. 9. Túlsúly krónikus prosztata problémákat okozhat. (súlycsökkenés az Axxa SoPlus)

  10. Igyon elegendő mennyiségű folyadékot. férfiak számára ajánlott napi mennyiség 13 pohár víz. A folyadék csökkenti a vizelet koncentrá- cióját.

axxa_so_plus.jpg            .AXXA So Plus rendkívüli módon hozzájárul a kiegyensúlyozott étrendhez, a vitalitáshoz az egészséges életmódhoz, urológiai problémák csökkentéséhez

Forrás: http://www.axxaglobal.com/en/mens-health/

 

Bővebb infó:

e-mail      egeszsegunkerdekeben@gmail.com

 mobil:     (20) 401 63 04

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegunkert.blog.hu/api/trackback/id/tr5813847980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása