Zöldség, gyümölcs egyre kevesebb tápanyaggal

egeszsegunkert

egeszsegunkert

táplálékkiegészítők szerepe

Zöldség-gyümölcs kevesebb tápanyaggal

2018. április 09. - vácigéza

 2018.04.08

Zöldség-gyümölcs egyre kevesebb tápanyaggal

Ezért vagy egyre gyakrabban fáradtabb

 

 

axxa_zoldseg-gyumolscgyumolcsok_es_zoldsegek.jpg 

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut odafigyelni az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra. A táplálék-kiegészítők olyan élelmiszerek, melyekkel kényelmesen pótolhatjuk az elmulasztott, vagy rosszabb minőségű, feldolgozott élelmiszerekből hiányzó vitaminok, fehérjék és más hasznos anyagok bevitelét.

Ez az oka
hogy folyton fáradt vagy. Ennek többek közözött a vitaminhiány a valódi oka.

 

Az aktuális tanulmány szerint a 70-es évek óta gyorsan csökken a vitamintartalom: almák esetén az A-vitamin tartalom 41%-kal kevesebb. A paprika 31%-kal kevesebb C-vitamint tartalmaz, és a brokkoli is a korábbi vastartalomnak csupán a felét. A kelkáposztában is a B1-, B2- és C-vitaminokból csak a felét találjuk, mint 40 évvel ezelőtt.

 A nagyüzemi mezőgazdaság, melynek lényege, hogy minél több termést takarítsanak be a lehető legrövidebb idő alatt. A növényvédő szerek és műtrágya alkalmazásával a növényeknek nincs elegendő idejük, hogy felszívják és beépítsék a talajból a számukra értékes tápanyagokat. A talaj pedig a folyamatos kihasználtságtól fokozatosan kimerül.

A rohanó világban arra kényszerülnek a mezőgazdászok, hogy a hangsúlyt a minőségről a mennyiségre helyezzék. Emiatt a termőtalaj nem tud pihenni, egyre szegényebb lesz, elveszíti tápanyagtartalmát és vegyszerekkel fertőzik meg.A növényvédő szerek és műtrágya alkalmazásával a növényeknek nincs elegendő idejük, hogy felszívják és beépítsék a talajból a számukra értékes tápanyagokat. A talaj pedig a folyamatos kihasználtságtól fokozatosan kimerül.. Ez olyan tragédia, amely a rövidtávú gondolkodáson alapul.

Mit fognak az emberek enni, ha a táplálék már értéktelenné válik? Természetesen szemetet …És ami utána következik?  Egy beteg társadalom.

„Feltűnő a mai táplálékban a magnézium hiánya mely görcsös fájdalmakat okoz. Sajnos orvosaink csak gyógyszert írnak fel a pótlásukra, mely a gyomron keresztül haladva szívódik fel.

 Megint eltitkolják az orvosaink, hogy van egy kíméletesebb és csak fillérekbe kerülő megoldás is. Vegyünk magnézium-cloridot és egy műanyag, szórófejes flakont a gyógyszertárba ( 220.- forint) öntsük fel vízzel, majd fújjuk be lábunkat, testünket vele.. A probléma megszűnik, mer a magnézium így a bőrön keresztül is fel szívódik..

 

Al Sears amerikai orvos úgy véli: „Ma tízszer annyi gyümölcsöt és zöldséget kell ennünk, hogy ugyanannyi vitaminhoz és ásványi anyaghoz jussunk, mint 50 évvel ezelőtt”. Ha valaki ezt túl soknak találja, akkor fogyasszon étrend-kiegészítőket, vagy vitamintartalmú italokat.

Vannak olyan termékek, készítmények, melyek gyógyszernek is megfelelnének. De nem akarjuk gyógyszernek minősíteni, mert többe kerülnének, nehezebben lehetne hozzájutni a receptírás miatt, nem beszélve arról, hogy a bevizsgálásuk költsége horribilis és több évet venne igénybe.

 

A táplálék-, étrend-kiegészítők, mivel talajaink egyre kevesebb ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, az 1980-as években tűntek fel elösször, kezdetben pezsgőtabletták formájában.

Ezek korábban főként ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaztak a napi javasolt fogyasztási mennyiségben.

Manapság, már nagyon sokféle táplálékkiegészítő termékek közül válogathatunk.

Aki étrend-kiegészítőkhöz fordul – amelyek fogyasztása ajánlott – ügyelnie kell a jelentős minőségi különbségekre

 

Ilyen minőségi termék többek között mely a legfontosabb minőségi követelményeknek megfelel az Axxa Global terméke a So Plus is, mely 2017 októbere óta Magyarországon is kapható!

  • Az AXXA SO Plus a következő bizonyítványokkal rendelkezik : NSF SQF, IFANCA HALAL, Brunswick Laboratóriumi, valamint támogatott GMO-mentes bizonyítványokkal.

  • AXXA So Plus-t a legmagasabb minőségű táplálék-kiegészítőt a valódi eredetiségű termékek közé soroljál.
  • Mohamed próféta-Hadísz*: „A fekete magvak a halálon kívül minden betegségre hatásosak.“

 

 

 egeszsegunkerdekeben@gmail.com

 

 

Ez nem az Axxa Global hivatalos veboldala
hivatalos weboldal: www.axxaglobal.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegunkert.blog.hu/api/trackback/id/tr6913821910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása